Biztonsági mentés és visszaállítás

A rendszeres adatmentés életmentő lehet, amikor a dolgok váratlanul tönkremennek. Egy korábbi biztonsági mentésedet felhasználván, akár minden adat visszanyerhető!

Laptop/Számítógép javítás

Lassú, akadozik, lefagy? Sok esetben a probléma forrása valamilyen szoftveres gond lehet. Számos megoldás létezik a különböző problémák elhárítására. Ennek feltárásában, és megoldásában segítek!

Laptop/Számítógép Hardver csere

Amennyiben megállapításra került, hogy a gond nem szoftveres eredetű, és az aktuális hardver eszköz javíthatatlan, a beszerzésében, tesztelésében, és beszerelésében is tudok segíteni!

Egyedi építésű PC-k

Munkaállomást, vagy Gamer PC-t szeretne? Netán a jelenlegi már nem képes kiszolgálni az igényeket? Segítek egy új, az ön igényei által megtervezett számítógép megépítésében!

Operációs rendszer/szoftverek telepítése,újratelepítése

A legtöbb menthetetlennek hitt problémaesetén, az operációs rendszer, vagy egy-egy szoftver csomag számára az újratelepítés jelentheti a megoldást.

Lassú számítógép optimalizálás

Amennyiben feltűnően lassú az eszköze, többnyire egy szoftveres átvizsgálás és optimalizálás is elegendő lehet arra, hogy a számítógépe új erőre kapjon!

Vírus és kémprogram eltávolítás

A Malware-k nagy veszélyt jelentenek a személyes információira, csak úgy mint az online felhasználói fiókjaira. Egyéb vírus fajták akár még a hardver elemeket is képesek károsítani. Keressen fel, hogy biztonságban tudja az adatait és az eszközeit!

Hálózat kiépítés

Új, vagy meglévő lakásában vállalok vezetékszerelést, hogy saját otthonában tapasztalhassa meg a CAT6 szabvány nyújtotta korlátlanságot. Akár csőszereléssel együtt!